За нас

Сватбен фотограф, видеозаснемане и дисководещ на Вашата сватба и тържество!

Професионален екип от оператори, фотографи, монтажисти и консултанти. Богата гама от снимачна апаратура и монтажни станции. Разполагаме с няколко творчески колектива от видео оператори и фотографи. Най-добрите дисководещи с най-голямата фонотека, опит и озвучителна апаратура

Разликата между екипа на Студио Фокус и конкуренцията е :

-Само за младоженци (напълно безплатно). Изготвяне на специален, индивидуален сценарий, за вашият Сватбен Филм от нашият режисьор. Консултации, организация, идеи, обичаи, традиции, ритуали, полезни съвети, ресторанти, църкви, обредни домове, мнения и техническа подготовка за един Незабравим Сватбен ден от нашият агент.
-Получаване на безплатно допълнително репортажно и стационарно осветление.
-Сватбен фото подарък от екипа на Студио Фокус.
-През цялото време на тържеството се дават идеи и съвети в организацията на сватбата.
-Перфектно заснемане и изготвянае на църковен ритуал и граждански брак.

Основната ни задача е чрез нашия професионализъм и творчески поглед да осигурим най-доброто качество на продуктите и услугите, които предлагаме за цената която сте заплатили с най-доброто обслужване, което някога сте получавали.

Разнообразието от снимачна техника ще даде шанса на бъдещето младо семейство да направи своя избор. Да избере бюджет за сватбен фотограф и видеозаснемане"според собстения им джоб". Професионализмът и опита на снимащите е гаранция за качество и превръщане на документалната материя във филм. Младоженците могат да избират формата, монтажа и всички технически подробности според вижданията и собствената материална база вкъщи. Консултантската помощ в ритуално и организационно направление, съобразена с бита на младоженците, трябва да е индивидуална и да се доближи до "сценария" за игрален филм - така актьорите (младоженците) ще бъдат в свои води. Единствено ние показваме истински професионално заснет филм.

Съветваме младите семейства да избягват гледането на "демо" и всякакви клишета. Погледът върху водещия им фото и видео спомен трябва да се изгради в процеса на капарирането и уточняването на местата на снимане (изготвяне на сценарий), ритуалите и мероприятията, характерни за собстения им Сватбен ден. Ние се съобразяваме с желанието всичко красиво и скъпо да се запомни, увековечи и покаже художествено и съобразено с българския бит и традиции в Сватбения филм, за което от 20 години ратуваме. Съветите на сватбения фотограф, видео оператора и опитът на дисководещия включват разясняване на всички минуси и плюсове на организацията.

Младоженците трябва да се "застраховат" технически чрез запознаване с лабораторната техника, през която ще се произведе фото и видео спомена. Индивидулният подход към младите се изразява в подходящо отразяване на портрета "булка и младоженец". Нашия екип от професионалисти с творчески поглед ще увековечат Вашия незабравим спомен за бъдещи поколения.