Цени

Сватбен фотограф, видеозаснемане и дисководещ на Вашата сватба и тържество!

ПРОМОЦИЯ!

Цялостно заснемане на сватбено тържество от професионален сватбен фотограф и видео оператор на HDV - 900 лв.

Цялостно заснемане на сватбено тържество от професионален сватбен фотограф и видео оператор на HDV и дисководещ - 1300 лв.

Заснемане на граждански и църковен брак + индивидуална видео и фотосесия от професионален екип на HDV - 400 лв.

Ние имаме богат опит в заснемането и организирането на всякакви празници и събития и ще ви направим безплатна консултация за ритуалите и организацията на празника Ви. Пакетната цена за видеозаснемане на сватбено тържество, клиентът получава три-часов заснет филм, готов за гледане, с най-важните моменти от деня, оформен с начало, ”Шапка” и край.

Сватбеният филм е в три части, всяка една е по един час. Дисковете са с фотопечат, подредени и аранжирани в сватбена кутийка по избор. При изготвянето на сценария в нашата приемна, Вие определяте изискванията и желанията си и получавате консултация от нашия сватбен агент за създаването на един незабравим и увековечен момент. Получавате съвети, мнения, препоръки и се уточнява организацията, тъй като тя е най-важна след присъствието на оператора и фотографа в сватбения ден.

Нашите оператори и фотографи снимат сватбеното тържество от началото до края му, съобразявайки се с желанието Ви, залегнало в изготвения сценарий. Задължително фотографът прави специална аранжирана фотосесия на младоженците след сключване на гражданския брак. Екипите приключват след последния ритуал в ресторанта като се изготвя индивидуален финал на филма.